Een nieuwe weg....


30-09-'22 blognummer 1

Een nieuwe weg... Ja daar ben ik nu een enkele maand mee bezig. Zo was ik begonnen met als horlogemaker en on the side het bedrijf (toen nog onder de naam:) Wood-you. Sieraden maken van zilver in combinatie met hout. Wat eerst een paar houtsoorten waren, zijn het inmiddels op zich al een aardige collectie hout geworden. Momenteel breid ik de collectie hout alleen nog maar uit met hout met een waaraan een bezonder verhaal aan zit gekleefd. Zoals de koninklijk eiken of oer oud hout Swamp Kauri. 

Maar goed, ik dwaal af. Wat is nou de nieuwe weg? Na het overlijden van mijn lieve mam in '21 en een periode van ruwe rouw, is er een ommekeer in mij plaatsgevonden. Het maken van sieraden dat is waar ik echt heel erg gelukkig van word. En sindsdien is er een hoop veranderd. Om een paar puntjes te benadrukken:

1)De verouderde website is uit de lucht en sinds kort is deze site ervoor in de plaats gekomen! oke, oke,  nog de puntjes op de i... maar het is al heel wat beter dan de oude versie. 

2)Zijn er meer sieraden dan alleen sieraden met hout. Ga ik meer in goud werken als voorheen. En goh wat een verademing is dat... met goud werken is zoveel prettiger dan zilver. Met zilver heb je vaak last van warmte oxides en polijsten duurt ook langer. En vaak voor mooie stenen te zacht materiaal. 

3)De webshop wordt langzaamaan in en aangevuld met nieuwe sieraden (en niet alleen sieraden van edelmetaal met hout) die van mijn werkbank afrollen. Momenteel ben ik bezig met een wit gouden hanger met een Tahiti parel diamant en aquamarijn. Duurt nog even voor hij klaar is, maar dat word echt een top stuk!

De feestdagen komen er ook weer aan. Ook al lijkt het nog super ver weg, de tijd gaat zo hard, voor je het weet is het alweer zover! Als ondernemer moet je hier al maanden eerder mee bezig zijn. Ik zat toen niet in de jusite flow waar ik nu wel zit.... dus een leuke actie voor de festdagen voorbereiden word een uitdaging. Maar ik laat het niet zomaar voorbij gaan. Ik ga eens nadenken en brainstormen. Heb je een leuk ideetje laat het me gerust weten. 

Oke dit was mijn eerste blog. Misschien nog een beetje warrig en rommelig, maar we zijn begonnen!! Mijn doel is 1 keer in de maand iets te schrijven over de ontwikkelingen en misschien weetjes en tips. Voor deze blog laat ik het hierbij, het is nu vrijdag middag. Zo nog wat enkele klanten ontvangen en dan gauw naar huis de verjaardag van mijn jongste voorbereiden voor morgen! 

Veel liefs!

Ilona Hens

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd