Sieraad op maat


 
Wij zijn dol op het gezamenlijk ontwerpen van een adembenemend en persoonlijk sieraad dat jouw hart sneller doet kloppen.

 

Of het nu voor jezelf is, als een betoverend cadeau, of als een tastbare herinnering aan een dierbare, wij kunnen zelfs as-sieraden creëren. Wellicht heb je nog kostbaar oud goud liggen dat niet langer gedragen wordt? Wij kunnen dit omzetten in iets prachtigs, iets persoonlijks en helemaal passend bij de tijd van nu, speciaal voor jou.

Wanneer we samenkomen, nemen we de tijd en zitten we rustig rond de tafel, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. We bespreken jouw wensen en dromen, en ontdekken samen wat er mogelijk is. Het is verstandig om van tevoren na te denken over het budget, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Tijdens dit eerste kennismakingsgesprek kunnen we alvast wat schetsen maken, die later indien gewenst en nodig verder kunnen worden uitgewerkt tot een gedetailleerde en kleurrijke tekening.

Zodra het ontwerp is gekozen, gaan we vol enthousiasme aan de slag om jouw unieke juweel te creëren in ons eigen atelier. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze werkruimte, want hoe leuk is het om even een kijkje achter de schermen te nemen?

 

Laat je betoveren door onze creatieve ontwerpen! Als we een uniek sieraad voor jou moeten schetsen, vragen we hiervoor slechts €250,00 ontwerpkosten. Maar maak je geen zorgen, bij het plaatsen van je bestelling vragen we een aanbetaling, waardoor de kosten van het ontwerp volledig komen te vervallen.

Neem vandaag nog contact met ons op, want dit is precies wat je zoekt. Je kunt ons bereiken via e-mail, app, of plan gelijk een afspraak in onze agenda in!  neem contact op. Samen maken we jouw droomjuweel werkelijkheid.

 

Liefs, Ilona Hens